Frågor och svar

 

 • Hur lång leverans tid har ni?

  Leveranser från mode-butiken-se sker normalt inom ett tre till sju arbetsdagar ( Måndag-Fredag ). Vårt lager finns i Italien. Vi har en leveranstid på 3-7 dagar efter det att vi fått din beställning ( vardagar ). Under högsäsong kan någon mer leveransdag tillkomma. Om din försändelse inte har ankommit inom 10 dagar efter att du har mottagit leveransbekräftelsen så är det viktigt att du tar kontakt med oss.

 • Hur mycket kostar frakten?

  Vi har fri frakt om man handlar från 1000:- och uppåt, under 1000:- tillkommer det en fraktkostnad på 79:-.

 • Vilken leverantör använder vi oss av?

  DHL

 • Hur returnerar jag en vara hos er?

  Kontakta oss på retur@mode-butiken.se Öppet köp gäller i 14 dagar. Meddela oss vid kontakt om returen gäller öppet köp eller fel på varan.

   

 • Min faktura är felaktig - hur gör jag?

  Kontakta Klarna kundservice direkt på telefonnummer: 08 - 120 120 10 eller mejla in till klarna på info@klarna.com alternativt ta kontakt med oss på post@mode-butiken.se.

 • Min vara blev restnoterad, får jag mina pengar tillbaka?

  Om du haft otur och fått din vara restnoterad får du självklart pengarna tillbaka. Din återbetalning startar så fort vi restnoterat varan, och då har du pengarna på ditt kort inom 1-5 bankdagar. Har du valt att betala med faktura korrigeras fakturan hos klarna och en ny faktura sänds ut till din mejl adress.

 • Jag har betalt med kort och sänt en vara i retur. Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka pengarna?

  Vi samarbetar med Klarna AB. De tillhandahåller all vår fakturering och betalning och kan även hjälpa dig vidare med fakturafrågor. Har du betalat direkt kommer klarna att återbetala dig summan till samma konto som du handlade med och det kan ta upp till 5 bankdagar beroende på bank. Återbetalningen sker samtidigt som returen har registrerats.